Drew Barrymore ima savršen "lijek" kako se nositi s dječjim ispadima bijesa u javnosti

Screenshoot: Youtube 

OVIH je dana Drew Barrymore opet u središtu pozornosti, ali ne radi sebe i svojih uloga već zbog svoje kćeri koja je imala gadan ispad bijesa u Disney Worldu. Ali mamu Drew to nije spriječilo da se s puta ipak vrati sretna i zadovoljna. 

Čak štoviše! 

Ako ste vi jedna od onih mama koja se doslovno preznojava dok vaše dijete izvodi svoje slavne ispade bijesa u javnosti, bacaju se na pod i vrište iz petnih žila dok ih vi pokušavate smiriti i zapravo sakriti od znatiželjnih očiju neznanih svjedoka, možda će vam ova nonšalantnost popularne glumice doći kao melem na ranu. Jer ona definitivno zna kako izaći na kraj s bijesom, a da se ne na živcira. 

O tome je čak govorila i u emisiji Late Night with Seth Meyersom gdje, također nonšalantno, ispričala što se sve odigralo u pozadini fotografije koja je obišla svijet, a na kojoj se vidi jedan roditeljima dosta poznat prizor - njena starija kćer Olivia (4) leži na sred puta u divnoj crvenoj haljini, ridajući iz petnih žila. Zaista krasan prizor, ali na njemu se vidi i mamina reakcija o kojoj je pričala kao gošća spomenute emisije. 

"Kada idete s djecom na mjesta kao što su Disney Land ili Disney World, ma koliko sve to zabavno bilo, stvarno možete očekivati da će situacija u jednom trenutku poći po zlu. Ni mi nismo iznimka", našalila se Drew kada je voditelj pred njom izvukao još jednu, vrlo sličnu fotografiju iste kćeri, snimljenu ranije u - Disney Landu. Ista situacija, i kod kćeri i kod mame. Malena cvili na podu, a mama Drew joj se - ruga.

"Nisam od toga željela raditi dramu, željela sam sačuvati dojam da smo tu radi zabave i smijeha i jednostavno nisam željela da nam se pokvari raspoloženje. A ispad bijesa je po meni u takvim situacijama normalan, jedino što nikada ne možete predvidjeti kada će se dogoditi.", rekla je. 

U želji da se stvarno zabave dozvolila sam im sve, a u tom trenutku Olivia je htjela trčati za patkom što joj ja nisam dala da se ne izgubi. I to je bio okidač. Date im sve, pružite im maksimum, ali klinci jednostavno uvijek žele više. I onda polude kada ne dobiju još i to. Zato se takvi ispadi najčešće i događaju baš onda kada im spremite nešto super zabavno.

"Ali da vam njihovo (kratkotrajno) raspoloženje ne pokvari cijeli dan važno je ostati pribran, pa ako treba i s dozom humora, tako da i vi napraviti mini dramu pored njih.", izjavila je. I doista - ovo bi stvarno mogao biti lijek za ove tipične dječje/roditeljske situacije.

>>>Nekada su najbolji roditelji upravo oni čije dijete najviše vrišti<<<

 Tu nema puno "pametnih" savjeta jer je svako dijete i svaka situacija priča za sebe, ali ako prestanete na njihove ispade gledati kao na zlo, sačuvat ćete gomile živaca. U konačnici, djeci će biti isto.

A evo što je još na tu "zabavnu" temu ispričala:

 

Pročitajte više