Drew Barrymore objavila dva predivna pisma svojim kćerima

Foto: Instagram 

ŠTO mislite, na čemu je slavna Charliejeva anđelica Drew Barrymore najviše zahvalna u svom životu?

To je barem lako! Ona je slavna glumica, ali je prije svega mama, a na čemu će biti najzahvalnija nego na svojoj djeci!

Da bi to dokazala cijelom svijetu, Drew je ovog vikenda svojim curama, petogodišnjoj Olive i trogodišnjoj Frankie, napisala kratka, slatka i dirljiva pisama, koja su oduševila javnost. 

"Ljubavi mog života....", započela je post prvoj kćeri, "prije nisam znala da je moguće toliko voljeti. Nikad nisam ni slutila da ću biti toliko sretna kad jednom postanem mama", dopisala je te velike male riječi, pod fotografijom koja pokazuje svu silinu njihove ljubavi.  

Međutim, iako su prva djeca ujedno i prve mamine ljubavi, ljubav se ne smanjuje sljedećim djetetom. To dobro zna i Drew koja je jednako snažno pismo namijenila i svojoj drugoj kćeri, Frankie. 

"Moja druga ljubavi, Frankie", napisala je njoj, "jedna uz drugu, držeći se za ruke. Najbolji trenuci. Kad bih ih barem mogla zamrznuti zauvijek!".  

Javnost ju je odmah razumjela, a kad je dopisala da se za prigode poput Dana zahvalnosti uvijek osjeća malo nostalgično, malo raspekmeženo, javnost ju je i opet - razumjela. 

Nisu li sve majke takve, odnosno, nisu li djeca doista najbolji razlog za zahvalnost?

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz drew barrymore, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: drew barrymore. 

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje. 

Pročitajte više