Ella Dvornik ponosno pokazuje trbuščić gdje god se pojavi

Foto: Instagram 

I DALJE putuje i uživa u životu, a trudnoća joj je, čini se, savršeni suputnik. I dokaz da žena u trudnoći ne mora sebi postavljati nikakve granice, barem kad je riječ o putovanjima. 

Iako nam se čini da je tek neki dan objavila da je trudna, najnovije fotke s njenog Instagram profila otkrivaju da je više od polovice puta iza nje. Iako je u 26. tjednu trudnoće, spol djeteta još uvijek nije otkriven. 

Ili ga Ella i Charles još uvijek ne znaju, možda je i njihova bebica zavjerenički skupila noge, a možda i to otkriće Ella u svom stilu drži u tajnosti. No svakako je zaintrigirala fanove koji se trude biti u onoj skupini koja je pogodila što nosi.  

U svom je stilu objavila i fotku u vjenčanici, ali ispod nje je, što uopće ne čudi, zabavno dopisala: "Ne danas, sljedeće godine..." 

U svakom slučaju, još ćemo malo pričekati na veliki trenutak istine, a dotad ćemo uživati u fotografijama s njihovih putovanja. Dok još može putovati u tolikoj mjeri, Ella se ne predaje. Sad je tu, sad tamo, a neki je dan, vidimo, provela i u svom rodnom gradu.  

 

Pročitajte više