Fitness kraljica progovorila o bizarnom simptomu trudnoće za koji većina nije čula

KAYLA Itsines u 25. je tjednu trudnoće, a putem Instagrama se požalila na čudan simptom trudnoće s kojim se nikad nije susrela. Razvila je alergijsku reakciju na gelirane nokte, što je simptom koji su prijavile neke žene koje su se u trudnoći susrele s osjetljivijom kožom.

Prema stručnjacima, takva osjetljivost dovodi do veće šanse za reakciju na gel za nokte, dok je studija iz 2020. otkrila da su sredstva za učvršćivanje noktiju povezana s "većim rizikom od glavobolje, mučnine, kožne alergije i iritacije kože kod trudnica".

Itsines, poznata fitness influencerica, podijelila je snimku oštećenih noktiju na Instagramu i rekla da će morati pričekati da rodi prije nego što se ponovno podvrgne manikuri.

"Koliko je ovo loše! Imala sam najbolje nokte. Stavila sam gel pa dobila alergijsku reakciju i morala ih sve skinuti", napisala je.

Kaže da su joj nokti sada u boljem stanju nego kad je tek razvila reakciju.

"Trudnoća je čudna. Nema noktiju Hailey Bieber za mene", dodala je.

Itsines je u srpnju objavila da sa zaručnikom Jaeom Woodroffeom čeka prvo dijete. S bivšim partnerom Tobijem Pearceom ima trogodišnju kćer Arnu Leiju Pearce. 

Neke druge bizarne nuspojave koje se često javljaju tijekom trudnoće uključuju krvarenje iz nosa, akne, vrtoglavicu i jak osjet mirisa, prema Medical News Today.

Pročitajte više