Glumac misli da bi škakljanje djece bez njihovog pristanka trebalo biti ilegalno

Foto: Instagram

RUSSELL Brand izjavio je da bi škakljanje djece trebalo biti ilegalno sve dok djeca nisu dovoljno stara da daju svoj pristanak.

Poznati glumac i komičar, ujedno i otac dvije kćeri, otišao je toliko daleko da je rekao da žali što je u prošlosti škakljao sina svog prijatelja.

“Kad se sjetim da sam to radio Ezri, obuzme me sram i dođe mi da se udarim u lice. To ću učiniti svakome tko pokuša isto napraviti mojim kćerima, sve dok ne budu dovoljno stare da same odluče žele li da im to netko radi, što je, po mom viđenju, u dobi od 35 godina”, otkrio je za The Daily Star i pojasnio da škakljanje vidi kao zadiranje u tuđi privatni prostor i mir.

“Biste li to radili odrasloj osobi? Biste li gurali svoje prste na nečiji trbuh ili pazuhe? Naravno da ne”, kazao je.

U razgovoru za The Sunday Times priznao je da nikad nije sam, 24 sata se brine o dvogodišnjoj kćeri Mabel i šestomjesečnoj Peggy.

“Laura nikad nije izbivala toliko dugo. Ona previše brine za njih pa nije bilo potrebe, ali radim što mi se kaže”, priznao je Brand koji je dugi niz godina bio ovisnik o alkoholu i drogama, ali je nedavno obilježio 16 godina trijeznosti.

Pročitajte više