Glumica izašla tri dana nakon porođaja, fanovima se to nije svidjelo

GLUMICA Shay Mitchell već se našla na udaru bijesnih fanova koji su je odlučili kritizirati zbog izlaska. Naime, 20. listopada je objavila vijest da je rodila kćerkicu, a nekoliko dana kasnije otišla je na rođendansku proslavu pjevača Drakea.

“Ne gledam često komentare fanova, ali ljudi su zbilja zabrinuti jer sam otišla na zabavu tri dana nakon porođaja”, kaže Mitchell u videu u kojem lista negativne komentare na svoj račun.

“Majka godine! Jesi li zbilja ostavila dijete i otišla na zabavu? Nadam se da će se socijalna služba ovime pozabaviti, kao i tvojim sposobnostima da budeš dobar roditelj. Zbilja ti nedostaju neke vještine. Ovo je sebično”, poručila joj je jedna korisnica Instagrama.

Mitchell je pojasnila da nije otišla tulumariti tri dana nakon porođaja, već da nije objavila da je rodila isti dan kad se to doista dogodilo.

“Odvratno… Ostaviti novorođenče samo nekoliko dana nakon porođaja”, upozorio ju je drugi korisnik.

Tri dana nakon sretne objave da je postala majka Mitchell je objasnila snimku sebe i dečka Mattea Babela kako plešu na Drakeovom rođendanu. 

Neki su stali u njenu obranu.

“Prestanite s mom-shamingom. Ako je rodila, ne znači da mora prestati njen život i da su joj određene stvari zabranjene”, poručio je treći pratitelj.

Mitchell i Babel dobili su prvo dijete, a trudnoću su skrivali sve do 25. tjedna. Naime, glumica je doživjela pobačaj u siječnju 2018. pa se nije željela prerano veseliti.
 

Pročitajte više