Hilary Duff moćnom fotografijom s porođaja otkrila da je po treći put postala mama

HILARY DUFF je službeno mama troje djece. To je potvrdila fotografijom koju je objavila na Instagramu. Čini se kako se Hilary odlučila na porođaj kod kuće, kojem je prisustvovala cijela obitelj.

"Mae James Bair - volimo te ljepotice", jednostavno je napisala te je otkrila kako je njezina djevojčica rođena 24. ožujka.

Ovo je drugo dijete koje je dobila sa suprugom Matthewom Komom. Podsjetimo, par je u listopadu 2018. godine dočekao svoje prvo dijete, kćer po imenu Banks Violet Bair, a Duff također ima i osmogodišnjeg sina Lucu kojeg je dobila u braku s bivšim suprugom, Mikeom Comrieom.

Zanimljivo je kako je Hilary još u petak objavila fotografiju kćeri Banks napisavši: "Ja sam starija sestra", ali obožavatelji nisu bili sigurni je li to objava dolaska treće bebe. Zato je drugom fotografijom otklonila sve sumnje.

Podsjetimo, prije točno dvije godine Duff je objavila snimku svog drugog poroda. Tada se, baš kao i sada, odlučila na rađanje u vodi.

Nije skrivala da joj je to bilo posebno emotivno iskustvo, koje je sada odlučila ponoviti.

"Dugo sam razmišljala o tome hoću li objaviti ovaj video jer je ekstremno privatan. Bilo je apsolutno divno (i šokantno) i za nagradu, nakon što sam rodila svoju djevojčicu, smo se zagrlile po prvi puta ikada. U svojoj glavi sam mislila da mi želi reći da sam odradila dobar posao", napisala je tada ispod objave koja je izazvala brojne reakcije.

Pročitajte više