Hilary Duff slavi: Ostvarilo joj se ono o čemu maštaju mnogi roditelji

Foto: Instagram

NAKON tri mjeseca, glumica i pjevačica Hilary Duff napokon je istrenirala svoju kćer. Možda su se njoj ta tri mjeseca činila kao vječnost, ali mnogi bi se roditelji složili kako je ekspresno brzo uspjela navesti malenu Banks Violet da prespava noć.

Besane noći su potpuno očekivana stvar kada su roditeljstvo i bebe u pitanju, a većina ljudi se vrlo brzo pomiri s činjenicom da se neće naspavati toliko skoro. Štoviše, nekima je pravi blagoslov ako se njihova djeca tijekom jedne noći probude samo dva ili tri puta.

No čini se da je pjevačica otkrila trik kako da njena djevojčica odspava nevjerojatnih 11 sati u komadu. Što, naravno, podrazumijeva i kvalitetan san za Duff i njenog dečka, glazbenika Matthewa Komu.

"Imamo uspavanu bebu", napisala je Duff na Instagramu te otkrila tajnu uspjeha: "Šaptač beba, genijalka, briljantna, mirna i puna ljubavi Kimberly (zapravo specijalistica za njegu beba i postpartum doula) provela je ovaj kišni vikend s nama i uspjela uspavati našu slatku djevojčicu."

Možda se njeno oduševljenje na prvi pogled čini pretjerano, ali svaki roditelj će razumjeti o kakvoj je sreći riječ.

"Iskreno se više ne sjećam kakav je osjećaj naspavati se", napisala je pjevačica.

Otkrila je i brojne izazove s kojima se susrela pokušavajući uspavati Banks, ali i da njena djevojčica nikada dosad u komadu nije odspavala više od 30 do 40 minuta.

Kako ističe, sve zasluge za prespavanu noć pripadaju isključivo Kimberly Von Slomski, osnivačici Sweet Dreams koja tvrdi da svakoj obitelji može osmisliti plan i trening, prilagođen njihovim jedinstvenim potrebama, te im tako pomoći da riješe probleme sa spavanjem jednom zauvijek. Ipak, o kakvom je točno planu ili treningu riječ, Duff nije otkrila.

Pročitajte više