Hrvatica u Njemačkoj završila s djetetom na hitnoj: Čekamo satima, je li ovo realno?

Foto: Index.hr

HRVATSKI zdravstveni sustav svakodnevno je na udaru kritika, ali priča jedne Hrvatice objavljena na TikToku pokazuje da ni u Njemačkoj nije idealno. Ona je sa svojom kćeri završila na hitnoj. Kako kaže, njezina kći ima upalu uha, a zbog temperature koja se popela na 40 stupnjeva Celzijevih odlučila je potražiti liječničku pomoć.

"U kojem je svijetu realno da roditelj s djetetom koje ima temperaturu 40 sjedi od 15 sati na hitnoj, a pri tom doktor nije ni jednom došao da vidi koliko je stanje kritično? Nju boli uho, znam da ima upalu uha dva tjedna, na koju oni dva tjedna nisu reagirali, iako sam vodila dijete tri puta doktoru", rekla je na početku videa koji je skupio preko milijun pregleda.

Potom je pojasnila da se pobunila zbog čekanja pa su je opomenuli i pozvali policiju.

"Čekam sad još pola sata - sat. Ako se ništa ne dogodi, napravit ću novo sranje, odgovarat ću, završit ću u ćeliji, ali za svoje dijete ću srušiti svijet, platit ću kazne koliko treba, ali će njoj biti izvađena krv i da vide koja je upala u pitanju. Je li to samo u Njemačkoj ili je još negdje?" zapitala se zabrinuta majka.

@glam.mk.goddess Ja cu veceras u zatvor mozda - sli nece na ovome ostati!!! Ovo je presli svaku mjeru!!! Nije to samo na Balkanu!!! #njemacka #helios #klinika #njemackozdravstvo #glammkgoddess #pforzheim #roditelji #dijete #fypシ #fy #uzbuna #viral ♬ original sound - glam.mk.goddess

U odjeljku za komentare mnogi su priznali da su bili uvjereni da se ovakve situacije događaju samo kod nas te da ih je njezino iskustvo iznenadilo.

Pročitajte više