Influencerica zbunila pratitelje objavom: Kako znati koja je mama, a koja kći?

BRITTANY XAVIER, 35-godišnjakinja iz Los Angelesa, na TikToku i Instagramu je podijelila nekoliko videa sa svojom 15-godišnjom kćeri Jaydyn, a jedan je postao viralan prošlog tjedna.

Počinje tako da Brittany izgleda zamišljeno prije nego što je okrenula kameru prema svojoj kćeri, s tekstom preko videa koji glasi: "Roditi je s 20 godina i voditi je sa sobom dok pokušavam shvatiti život."

@brittany.xavier her little sis won’t know the struggle 😭 15 yrs later, we’ve been thru so much together @jadyn 🥰 #momanddaughter ib: @Katy Koons ♬ original sound - Mecca! ⚡️

Video je brzo preplavljen komentarima od kojih su mnogi izrazi šoka na informaciju da se radi o majci i kćeri: "Mislio sam da je ovo šala i da obje imate 20 godina", dok je drugi pitao: "Koja je mama?"

Mama i kći objavljuju na desetke zajedničkih videa, ali pratitelji većinom misle da se radi o prijateljicama ili sestrama. Neki su ih čak uspoređivali s Gilmoreicama.

Brittany je o odnosu sa svojom kćeri rekla da je od prvog trena osjetila ogromnu povezanost s njom. Premda je bila tako mlada i morala još puno učiti o životu, uspjele su razviti kvalitetan odnos. Odgajala ju je kao samohrana majka, a nedavno je dobila još jednu kćer, Poppy, sa suprugom Anthonyjem.

"Ovaj put se osjećam puno prizemljenije. Mogu učiti iz svoje prošlosti kako bih sadašnjost učinila što boljom", objasnila je.

Pročitajte više