Influencericu ismijavaju zbog neobičnog imena koje je dala bebi

BIVŠA sudionica showa Love Island i influencerica Molly-Mae Hague i boksač Tommy Furry prije par dana postali su roditelji djevojčice. Svom prvom djetetu odlučili su dati neobično ime - Bambi.

Hague je ranije najavila da će "odabrati vrlo neobično ime koje se mnogima neće svidjeti". A da je bila u pravu dokazuju komentari na društvenim mrežama, zbog kojih je Molly-Mae isključila mogućnost komentiranja svoje objave.

"Bambi je užasno ime. Prestanite birati imena zbog kojih će djeci jednog dana biti neugodno", "Samo ću reći da sam se glasno nasmijao kad sam čuo ime", "Bojim se da ljudi ne razmišljaju o činjenici da će njihovo dijete to ime nositi do kraja života", smatraju neki.

Bambi je ime koje većina povezuje s istoimenim jelenom iz Disneyjevog klasika, no riječ je o ženskom imenu talijanskog porijekla koje je deminutiv riječi bambino, što znači dijete.

Hague i njezin partner nisu jedini slavni par koji je odabrao neobično ili jedinstveno ime za dijete. Kći Beyonce i Jay-Zja zove se Blue Ivy. Ed Sheeran i Cherry Seaborn odlučili su svom prvorođenom djetetu dati ime Lyra Antarctica, dok su drugo dijete nazvali Jupiter. Tu su i Raddix (kći Cameron Diaz), Cosmo (sin Scarlett Johansson) i Bear Blu (kći Alicije Silverstone).

Popularna imena često su pod utjecajem pop kulture. Na primjer Luca, lik iz Pixarovog filma iz 2021., ime je koje je dospjelo na popis 10 najpopularnijih za dječaka 2022. godine.

Pročitajte više