Inspirativna priča o neplodnosti sa sretnim završetkom: Oni zaslužuju cijeli svijet

LJUBAVNE priče i odnosi puni podrške i razumijevanja uvijek oduševljavaju ljude i nikad nije previše takvih iskustava. Jedan muž osvojio je internet nakon što ga je njegova supruga proslavila objavom videa kako kuha. 

Naime, Tom Sullivan odlučio je za svoju ženu pripremati zdrave obroke svaki dan, nakon što su od liječnika dobili procjenu da možda neće nikad moći imati djecu zbog njezinog zdravstvenog problema, piše The New York Post.

@rachsullivan__ He did not just do that 🥺 #husbandandwife #couplegoals #husband #fyp #married #fooddiary ♬ original sound - James Blake

Rach Sullivan je u opisu videa, koji je prikupio 1.6 milijuna lajkova, napisala da očajnički žele imati djecu, a Tom je, nakon teške vijesti, odlučio pripremati hranu koja bi mogla pomoći uravnotežiti njene hormone i čak je pokrenuo profil na Instagramu kako bi mogao dijeliti svaki korak tog puta.

"Zapravo je divno. Svaki tjedan smišlja različite zabavne načine za kombiniranje različitih sastojaka."

Nakon nekoliko mjeseci dobili su predivnu vijest

Video je objavljen u listopadu, a par danas konačno očekuje bebu. Umjesto obilnih obroka za balansiranje hormona Tom sada priprema jela s namirnicama koje su iste veličine kao i njihova beba - kad je beba bila veličine breskve, muž joj je pripremio crumble od breskve sa sladoledom.

"Ovo je najzdraviji sadržaj na cijelom internetu", napisao je jedan pratitelj. "Ovi ljudi zaslužuju cijeli svijet", jedan je od komentara. "Ja ih jako volim", dodala je jedna pratiteljica.

Pročitajte više