Jessicu Simpson kritiziraju nakon objave videa u kojem joj sin skače u bazenu sa slomljenom rukom

Foto: Instagram

PJEVAČICA Jessica Simpson svojom je posljednjom objavom uzburkala strasti na društvenim mrežama. Samo nekoliko dana nakon što je otkrila da je njezin petogodišnji sin Ace Knute u subotu slomio ruku, pjevačica je podijelila video na kojem skače s tatom Ericom Johnsonom u bazenu.

“Slomljena ruka ne može zadržati ovoga dječaka”, napisala je Jessica uz video.

Pratitelji su je odmah počeli kritizirati u komentarima.

“Mislim da nijedna generacija roditelja ne misli da je dobra ideja okretati tako dijete sa slomljenom rukom. To je zdrav razum”, stoji u jednom od komentara.

“Rekla bih da to nije dobra ideja. Može dodatno ozlijediti već slomljenu ruku”, napisala je druga komentatorica, dok je treća dodala: “Kao netko iz zdravstvenog sustava, mogu reći da to nije dobra ideja.”

U moru onih koji su pjevačicu osudili zbog objave, pronašli su se ipak neki koji su stali u njezinu obranu: “Kritizirate jer ima slomljenu ruku, ali očito nemate pojma o tome kako funkcionira moderna ortopedska tehnologija.”

“Roditeljska policija! Sigurna sam da je doktor svjestan da imaju bazen i da je znao da će dijete plivati jer već nosi vodootporan gips”, napisao je drugi. “Ako im je doktor i rekao da to nije dobra ideja, oni su roditelji i znaju što je najbolje za njihovo dijete.”

Bilo je i onih koji su Jessici savjetovali da čini što ju je volja: “Ne slušaj mrzitelje. Samo zato što dijete ima slomljenu ruku, ne znači da treba stajati po strani do kraja života!”

U objavi u kojoj je otkrila da joj je sin prvi put slomio kost, Jessica nije otkrivala detalje, osim što je napisala da je plakala više od njega. Dječak se na fotografiji široko smije noseći zeleni gips.

“Ovaj dječak ovih dana ne slama samo srca”, dodala je u opisu fotografije.

Pročitajte više