Kad blizanci spavaju mama stvara nevjerojatne fotke

Foto: Instagram

TKO ima sreće da mu dijete/djeca spavaju kao topovi jednom kada konačno zaspu, taj s njima može raditi što hoće. A baš to može i jedna kreativna mama koja, dok njeni blizanci spavaju, ne miruje ni gušta u svom miru, nego uzima fotić u ruke i prepuna ideja radi s klincima što god zamisli.

Rezultat je album kojem će se njeni klinci jednoga dana sigurno jako veseliti, album kakav sigurno neće imati nijedno drugo dijete iz ulice. Naravno, iza slika stoji puno rada - ne samo fotkanja - ali priznajemo, trud se isplatio jer upravo guštamo u fotkama toliko originalnima da nam je teško shvatiti kako su nastale pa pitamo: "Mama, otkud ti stižu sve te ideje?".

Dosad smo već imali prilike vidjeti gomilu sličnih projekata, ona mama iz Japana koja radi čuda od portreta svog djeteta dok spava oduševila nas je na najjače, a ni ova nije daleko od nje. Čak ni geografski jer i ova mama stiže iz Japana gdje je, čini nam se, ovaj trend montiranih dječjih fotki očito postao vrlo popularan.

U svakom slučaju, ako želite napraviti sličan album, ova mama ima gomilu ideja koje su nas i oduševile i nasmijale.

To više nisu samo klinci na spavanju jer ima tu svega, od "Istjerivača duhova" do automehaničara, a uspjela je savršeno inscenirati i pravi boksački meč.

I sve to radi dok klinci spavaju snom pravednika.

 

Pročitajte više