Kakva slatka poruka Mile Ashtonu! <3

Foto: Facebook

DOK SE tračerski svijet još od prošlog ljeta bavi tračerajem da Mila Kunis i Ashton Kutcher očekuju još jednu bebu, naravno da su se u određenim kuloarima pojavile i informacije da nosi i blizance - trač ostaje samo to - trač. I dok njih dvoje uživaju u svojoj jedinici - jedno i pol godišnjoj Wyatt Isabelle Kutcher rođenoj 1. listopada 2014. godine, ljubav očito cvijeta na sve strane. 
 
Naime - na njenom Facebook profilu jučer je osvanuo zanimljiv post, koji će razgaliti srca svih njihovih fanova, a posebno fanova kultne serije "Lude sedamdesete" na čijem su se setu Ashton i Mila upoznali još davno prije nego su se zaista zaljubili jedno u drugo. Ako to nije dokaz da se za pravu ljubav nekada mora čekati, da se za nju nekada mora proći štošta, pričekati pravi trenutak, sazrjeti ili nešto peto,  onda zaista ne znamo što bismo drugo rekli. 
 
Njih dvoje baš su očiti primjer za takve tvrdnje, a do tog je zaključka, naravno, došla i sama Mila. To potvrđuje spomenuti post: 
 
Nekad nisam vjerovala u srodnu dušu. Sve dok nisam upoznala svoju. Iako se poznamo već jako, jako dugo još uvijek me onako slatko bocne u srcu kada me pogledaš tim očima punim čiste ljubavi. Još uvijek osjetim istu iskru kada me poljubiš prije spavanja i želim se svako, svako jutro buditi pored tebe. 

Kad god sam uzrujana i nesigurna, ti me primiš za ruku i kažeš da će sve biti u redu - vjerujem ti i osjećam se sigurnom uz tebe. Ti si moj stup, moja snaga koju crpim od tebe, u tebe se uzdam jer ti si moja ljubav i moj najbolji prijatelj. I zato ću te, znaš to, voljeti zauvijek. 

Ljubav, znate, ne pozna baš logiku, razloge, neovisna je o godinama i razlikama. Ona se ponekad jednostavno dogodi. Nevažno imate li 10 ili 80 godina. Zato, ako ste zaljubljeni - slavite svoju ljubav i znajte da sudbini ne možete pobjeći. 
 
Njih dvoje očito nisu mogli pobjeći sudbini nakon niza godina što su radili jedan uz drugog glumeći zaljubljeni par, da bi se potom poslovno rastali te prije nekoliko godina opet spojili - ovaj put kao zaljubljeni par - za stvarno. Ne za glumu. 
 
 

Pročitajte više