Kardashianka zabezeknula javnost svojim trikom za tandem dojenje

Foto: Instagram 

ČINI se da nema teme u kojoj nas Kim Kardashian neće iznenaditi, a takav je slučaj izazvala i svojim nedavnim istupom kod Ellen DeGeneres, epizodi koja je prikazana prošli tjedan, a u kojem je Kim otkrila neke svoje obiteljske tajne. 

Razgovor je počela o svom neodoljivom sinu Saintu, koji, kako je rekla, tako nalikuje njoj, karakterno i na sve druge načine. "On je tako sladak, tako dobar. Jadan po cijele dane mora trpjeti svoju sestru koja ga konstantno šikanira. Ispočetka smo mislili da je to samo faza, da je ljubomorna i da će je proći, ali ta faza jednostavno ne prolazi. I dalje je užasno ljubomorna na njega. Toliko ljubomorna da sam zbog nje prestala dojiti Sainta", izjavila je to i kod Ellen, ali i ranije kada je objavila da više ne doji svog mlađeg sina.  

No u showu je otkrila još nešto. "Stvarno sam se trudila da ih uvijek razdvojim dok ga dojim, ali ona se jednostavno nije dala pa sam jedno vrijeme u grudnjaku skrivala tetrapak mlijeka sa slamkom i tako hranila i nju."

Publika je zapljeskala njenom triku, Ellen joj je čestitala na ideji, ali nije se mogla ne zapitati - zar je North doista povjerovala da jede isto što i Saint - mislim, na slamku i to...", zapitala se na glas Ellen i dodala, "a možda onda i nije baš toliko pametna".

 
Bila je to naravno light opaska, dobro je nasmijala publiku, a nakon showa publika je ostala raspravljati o Kiminoj tandem ideji. Jer ona ujedno zvuči i pametno i ne baš, i pitanje je treba li djecu uopće zavaravati na taj način ili jednostavno jasno dati do znanja da u nekim situacijama ljubomora definitivno nije dobrodošla? 

 

 

  

Pročitajte više