Kate Hudson ima odličan savjet za sve novopečene mame

Foto: Instagram

KATE Hudson ima iste probleme kao sve nove mame. Kako kaže, veći dio dana provodi boreći se da uspije pronaći vrijeme za sebe dok se istovremeno brine o svojoj kćeri, Rani Rose, kao i o ostatku obitelji. Osim toga, ona je jako zauzeta glumica i nova ambasadorica za WW (Weight Watchers).

Unatoč svemu tome, čini se kao da Hudson sve to odrađuje s nevjerojatnom lakoćom.

"Nakon što dobijete dijete, cijelo vaše biće pripada tom djetetu na neko vrijeme, ako ne i ostatak vašeg života", izjavila je u razgovoru za Today.

A kako apsolutno razumije sve izazove s kojima se novopečene mame svakodnevno susreću, dala im je i jedan odličan savjet.

"Ono što uvijek kažem mamama je da se ne stavljaju pod preveliki pritisak", naglasila je te dodala kako je jedino očekivanje koje trebate imati to da budete dobri roditelji svojoj djeci, ali i da budete dobri prema samima sebi.

Podsjetimo, Kate je s partnerom Dannyjem Fujikawom nedavno dobila kćer Rani, a iz braka s Chrisom Robinsonom ima 14-godišnjeg sina Rydera, dok s bivšim zaručnikom Mattom Bellamyjem ima šestogodišnjeg Binghama.

Nedavno je otkrila i da je njezina mama, glumica Goldie Hawn, prisustvovala porodu te da je zaslužna za urnebesne situacije u rađaoni koje će pamtiti cijeloga života.

 

Pročitajte više