Kći tati usred razgovora priznala da je lezbijka, svi pričaju o njegovoj reakciji

PRVI put znamo da se oko 1,3 milijuna djece, odnosno otprilike 8% svih srednjoškolaca u Americi, izjasnilo da su lezbijke, gay ili biseksualci, piše Bored Panda. No priznavanje toga pred roditeljima i drugim članovima obitelji, pogotovo kad ste u ranjivoj dobi, nikad nije lagano.

No neki roditelji iskreno prihvaćaju seksualnost svoje djece čak i onda kada njihovo opredjeljenje nije onakvo kakvom su se nadali. Jedan od njih je i anonimni tata čiji se odgovor posljednjih dana širi društvenim mrežama. Naime, na Imguru je objavio fotografije razgovora u kojem mu je kći otkrila da je privlače djevojke.

"Pridružila si se ženskoj izviđačkoj skupini (Girl Scouts Of America)?" pita ovaj tata na početku razgovora.

Očigledno je to pitanje nasmijalo njegovu kćer pa ga je pitala što mu je točno mama ispričala.

"Da si se pridružila GSA-u kako bi naučila naložiti logorsku vatru i prodavala kolačiće", odgovorio joj je te joj je nastavio objašnjavati koji kolačići su mu najdraži.

Samo nekoliko minuta kasnije mu je kći poslala objašnjenje kako je kratica GSA oznaka heteroseksualnog saveza kojem se pridružila. Odnosno, riječ je o organizaciji koju vode učenici i studenti u srednjim školama i na fakultetima.

"Tata, ja sam lezbijka", napisala je te dodala: "To je LGBTQ klub u kojem možeš razgovarati o problemima koje imaš. Ne volim razgovarati o takvim stvarima u stvarnom životu, oprosti."

"U redu, ali ja i dalje želim kolačiće i ako se nećeš pridružiti izviđačicama, morat ćeš ih kupiti na neki drugi način", kratko joj je poručio.

Osvrnuo se i na to da djevojka još uvijek nije spremna razgovarati o svojoj homoseksualnosti s roditeljima te joj je poručio da će o tome "pričati kada ona to poželi".

"Homoseksualka ili strejt, ista pravila vrijede za onu osobu koju dovedeš kući. Ne smiješ izlaziti s kretenima", oštro je zaključio ovaj brižni tata.

Nakon toga se vratio na temu kolačića, a čini se kako ga je puno više potresla vijest da njegova kći voli kokos.

"Ti nisi moja kći! Kokos je odvratan", poručio joj je našalivši se kako je "jako razočaran u nju" te da ju je "odgajao da donosi puno bolje odluke".

Njegova objava je zaradila brojne pozitivne komentare, a mnogi su se složili kako zaslužuje titulu najboljeg tate.

"Znači ne mora se brinuti da će njegova kći tinejdžerica ostati trudna i još će dobiti kolačiće? Daj pet!", našalio se jedan od komentatora.
 

Pročitajte više