Kelly Osbourne objavila da neće dojiti: “Količina osuda zbog toga je nevjerojatna”

KELLY Osbourne iščekuje rođenje svog prvog djeteta, koje čeka sa Sidom Wilsonom. Tijekom intervjua u ovotjednoj epizodi Red Table Talk s Jadom Pinkett Smith i Adrienne Banfield Norris progovorila je o svojoj trudnoći i objasnila da je odlučila da neće dojiti zbog lijekova koje uzima, a koji nisu kompatibilni.

"Odlučila sam nastaviti sa svojom terapijom pa zbog toga neću dojiti, a količina osuda koju sam zbog toga dobila od prijatelja i šire obitelji je nevjerojatna", rekla je 37-godišnja trudnica.

Mnogi su je pokušali nagovoriti da preispita svoju odluku jer smatraju da bi zbog odluke "mogla propustiti šansu za zbližavanje s djetetom". 

"Zar misle da to ne znam? Kakva ću majka biti ako se vratim gdje sam bila, ako postanem samodestruktivna? Moram napraviti što je najbolje za mene, ono što će biti najbolje za moju bebu. Ako to ne učinim, kakva ću biti majka?" dodala je.

Osbourne ističe i da osjeća divljanje hormona, a trudnoću opisuje kao "najčudnije i najluđe iskustvo".

Kelly je vijest o trudnoći objavila u svibnju podijelivši fotografiju na kojoj drži snimku s ultrazvučnog pregleda

"Znam da sam nekoliko mjeseci bila vrlo tiha pa sam odlučila s vama podijeliti zašto… Presretna sam što mogu objaviti da ću postati mama. Nije dovoljno reći da sam sretna. Ekstatična sam", napisala je tada.

Pročitajte više