Kim Kardashian hvali se najmlađim sinom: "Najbolja je beba!"

ODGOJNE metode Kim Kardashian često izazivaju zgražanje drugih ljudi. Tako je nedavno uzburkala strasti na društvenim mrežama pohvalivši se fotografijama na kojima njena šestogodišnja kći North West pozira s naušnicom u nosu. Djevojčica se ranije pohvalila hodom u cipelama s visokim potpeticama, a nije joj strano ni ravnanje kose.

Iako su mnogi složni da je North još uvijek premalena za sve te stvari, Kim Kardashian i dalje prakticira iste odgojne metode.

Nedavno se pohvalila i prvom fotografijom na kojoj je uspjela okupiti svoje četvero djece, a koja je nastala tijekom luksuznog ljetovanja na Bahamima. 

No ovog puta reality zvijezda se odlučila pohvaliti nimalo luksuznom stvari o kojoj maštaju svi roditelji. Naime, čini se da je njen najmlađi sin "beba za poželjeti".

"Moj maleni čovjek je zaista najslađi na svijetu! Najbolja je beba. Spava cijelu noć i najmirniji je od sve moje djece. Baš mi se posrećilo", napisala je Kardashianka u opisu fotografije na kojoj pozira s dječakom Psalmom kojeg je prije tri mjeseca rodila surogat majka.

Podsjetimo, Kim Kardashian je sama rodila prvo dvoje djece, petogodišnju North i trogodišnjeg Sainta, a zbog komplikacija je odlučila da će treće i četvrto dijete na svijet donijeti surogat majka.

Pročitajte više