Kladioničari u panici: Otkriven je spol bebe Meghan Markle i princa Harryja?

Foto: EPA-EFE

CIJELI svijet s nestrpljenjem čeka rođenje nove kraljevske bebe, a kladionice imaju pune ruke posla. 

Naime, spol prvog djeteta Meghan Markel i princa Harryja već je dugo predmet klađenja strastvenih kladioničara. No, zanimljivo je da su upravo kladionice, kako se čini, prije vremena otkrile spol djeteta.

Tako je lanac kladionica "Paddy Power" obustavio klađenje na spol djeteta nakon vala oklada da par očekuje djevojčicu. Naime, kladioničar koji je prvi odlučio prekinuti mogućnost klađenja na ovu temu, izjavio je kako je uočio "identičan obrazac klađenja".

"Uvjereni smo da čekaju djevojčicu", izjavio je glasnogovornik Paddy Powera te je otkrio kako su, ako je suditi prema dosadašnjim okladama, najnoviji izgledi za ime koje će dijete nositi Alice, Victoria, Grace, Elizabeth, Frances ili Alexandra. 

Prije rođenja djeteta, vojvoda i vojvotkinja Sussex će se preseliti u Frogmore House koji se trenutno obnavlja kako bi se pretvorio u njihovu obiteljsku kuću.

Službena potvrda o spolu djeteta još uvijek nije stigla, a ako dijete Meghan Markle i princa Harryja ipak bude dječak, dobit će titulu grofa od Dumbartona, dok bi djevojčica postala lady Mountbatten-Windsor.

Pročitajte više