Kristin Davis planira koristiti kultnu seriju kao poučno sredstvo u odgoju kćeri

Foto: Instagram, Profimedia

KRISTIN DAVIS utjelovila je simpatičnu i nestašnu, ali obiteljskim vrijednostima nastrojenu Charlotte u kultnoj seriji Seks i grad, njenim filmskim nastavcima i rebootu I tek tako, koji posljednjih tjedana možemo pratiti.

U nedavnom intervjuu za Kelly Clarkson Show govorila je o odnosu svoje djece prema seriji. Premda 10-godišnja Gemma i 3-godišnji Wilson nikada nisu gledali tu seriju, Davis je ispričala trenutak kada je djevojčica primijetila kako je gleda osoba koja je bila u njihovoj blizini u zrakoplovu, a možete to pogledati u videu na 5:48.

Rekla je da joj je u to vrijeme bilo malo zastrašujuće govoriti o tome, ali je od tada postala otvorenija za ideju da njezina djeca gledaju seriju, kad još malo odrastu.

"Sada kada je (Gemma) starija i kada je među svojim prijateljima izložena svim tim stvarima, iako ja jako kontroliram... Razmišljam da ću to koristiti kao nastavno sredstvo", rekla je glumica.

Nastavila je: "Ne želim da se osjeća neugodno. Želim da razgovara sa mnom. Ja sam samohrana majka, to je jako važno… moram ih natjerati da pričaju. Znate, Seks i grad je nekako dobro sredstvo obrazovanja."

Davis je u više navrata bila čvrsta pobornica otvorene komunikacije sa svojom djecom. U intervjuu za People 2020. rekla je da je sa svojom kćeri vodila više razgovora o rasi nakon ubojstva Georgea Floyda.

"Puno razgovaram s Gemmom o tome što se događa i ona je naravno fascinirana, tužna i uzrujana. Samo želim da se osjećaju osnaženo i želim da znaju što se događa jer to nije nešto o čemu ne možete razgovarati", rekla je.

 

Pročitajte više