Kuharica otkrila što jedu djeca u jednoj od najbogatijih obitelji svijeta

KUHARICA obitelji Kardashian Sara Motamedi otkrila je kako nema puno ograničenja kada je riječ o hrani za djecu.

Motamedi je kuhala za obitelj Kardashian otkako je pokucala na vrata Kris Jenner i donijela rolice od cimeta. Čini se kako je to bila ljubav na prvi pogled jer se obitelj zaludila njenim kuhanjem. Sada, kad je većina djece odrasla i počela jesti krutu hranu, kuha za sve.

"Nisu izbirljivi kad je u pitanju hrana. Neki negoduju na ribu ili piletinu, ali osim toga jedu sve. Ništa nije zabranjeno, osim ako nisu alergični. Ono što vole je zdrava i organska hrana", rekla je za portal Hollywood Life.

Također je otkrila kako najstarija sestra Kardashian, Kourtney, posebno zagovara organsku i bezglutensku prehranu.

Ono što djeca u reality obitelji posebno vole su odresci i bezglutenski makaroni sa sirom.

"Jedu sve jer su okruženi odraslim osobama koje se hrane zdravo i raznoliko", dodala je Sara.

Iako djeca nisu izbirljiva, neka od njih imaju avanturistički pristup hrani, a ženski dio obitelji ne pretjeruje s crvenim mesom.

"Jednom sam im napravila rižu s višnjama. Iako su se isprva čudili, Mason i Penelope je sada obožavaju. To im je postalo najdraže. North West također obožava isprobavati raznoliku hranu", pojasnila je.

S obzirom na to da je obitelj Kardashian poprilično velika, nevjerojatno je kolikom broju potreba i želja Sara mora udovoljiti. Priznaje da joj je ponekad za to potrebna pomoć.

"Uvijek ispitujem producente i asistente postoje li neke novootkrivene alergije. To je najvažniji dio kuhanja. Tako da, ako je netko alergičan na orašaste plodove ili mliječne proizvode, pazim na to. Ali vodim računa i o tome da sve bude bez glutena. Osim toga, sve je prilično jednostavno", zaključila je kuharica.

Pročitajte više