Liječnik objasnio zašto trudnicama ne pokazuje MR snimke djeteta, razlog je jeziv

LIJEČNIK koji na TikToku objavljuje pod imenom @madmedicine je objasnio zašto se budućim mamama nikada ne pokazuju MR snimke njihove bebe.

Naime, bebe na takvim snimkama ne izgledaju nimalo anđeoski. Štoviše, komentirao je kako, zahvaljujući snimkama nastalima na pregledu magnetskom rezonancom, više nalikuju "demonima" ili "čudovištima". Sve to je odlučio dokazati uz pomoć snimki. 

@madmedicine

Reply to @themachinist22 😂 ##pregnancy ##scarypregancy ##ConjuringHorror ##medicine ##doctor ##babyfacts ##pregnancyfact ##learnontiktok ##tiktokpartner

♬ Amityville Horror - Scary Halloween Sound Effects - Halloween Sound Effects

Za razliku od tradicionalnih ultrazvuka koji daju sliku rastuće bebe, MR su 3D - i stvaraju pomalo uznemirujuće snimke mališana.

Nakon što su njegovi pratitelji vidjeli pomalo jezive i bizarne snimke na kojima se vide maleni dječji mozgovi i oči koje izgledaju kao da su širom otvorene, pitali su ga jesu li te snimke prikazane trudnicama.

"Mislim da nijedna buduća majka to ne bi htjela vidjeti", poručio im je liječnik te je dodao: "Prije svega, ne znam kako bih to objasnio budućoj majci, Kao, ovo raste u vama. Ovo je prilično jezivo! Kao drugo, sumnjam da bilo koja buduća majka želi znati da njezino dijete izgleda ovako. Dakle, jednostavan odgovor je, zbog majke, ne."

Naravno, trudnice obično ne rade magnetsku rezonancu, osim ako im zaista nije potrebna iz medicinskih razloga.

Video je postao viralan te je u posljednjih nekoliko dana pregledan 1.5 milijuna puta, prenosi The Sun.

Pročitajte više