Lijepa Kirsten Dunst kroz modnu kampanju potvrdila dvije velike vijesti

Foto: Instagram/SplashNews

SAD se više ne može sakriti činjenica da je beba na putu. 

Iako ni dosad nije skrivala trbuščić, fotografije na kojima je osvanula, zahvaljujući modnoj kampanji sestara Kate i Laure Mulleavy, skrivene iza brenda Rodarte, pokazale su da trudnoća lijepe glumice zaista lijepo napreduje. 

36-godišnja glumica čeka svoje prvo dijete koje će dobiti sa zaručnikom, glumcem i kolegom iz serije Fargo Jessijem Plemonsom, s kim se zaručila u siječnju prošle godine, a zaljubili su se na setu snimajući drugu sezonu popularne serije još 2015. godine. 

Par je od tada nerazdvojan, a iako su često govorili da su spremni za dijete, čas je kucnuo tek sada, odnosno tek će 2018. dobiti bebu. 

Javnosti još uvijek nisu potvrdili kada je termin i zna li se spol bebe, no vjerujemo da se šuškanja o bebinu imenu neće ostvariti. Par se naime često šalio kako bi, s obzirom na to da su se zaljubili na setu, bebu mogli nazvati Fargo - sezona druga, što baš i nije elegantno rješenje. 

Ili barem nije toliko elegantno kao buduća majka koja je na spomenutim fotografijama osvanula kao vila u čarobnom okruženju. Elegantna, kao i uvijek. 

Fanovi su se odmah razbacali čestitkama i komplimentima o njenom trudničkom sjaju i divnim fotografijama te se sad sve glasnije priča i o njihovu vjenčanju.  

Datum, doduše, još nije obznanjen, ali se zna da će vjenčanu haljinu lijepoj glumici dizajnirati upravo sestre Mulleavy. 

 

Pročitajte više