Madonna danima slavi kćerin rođendan i objavljuje doživljaje: Ne postoji nitko kao ti

MADONNA je ovih dana potpuno posvećena proslavi 16. rođendana svoje kćeri Mercy James. Slavna pjevačica objavila je zabavan video na svom Instagram profilu u čast te proslave, pokazavši simpatične trenutke s putovanja na kojem je otišla s Mercy, sinom Davidom i svojim 27-godišnjim dečkom Ahlamalikom Williamsom.

Ekipa spremna za odličnu zabavu otišla je u zabavni park Six Flags Mountain u Kaliforniji. U videu se može čuti njen hit iz 2008. godine, 4 Minutes.

Mercy je u videu objasnila kako se osjeća sa 16 godina: "Drugačije, osjeća se novo, obnovljeno, glupo i čudno."

Nakon što su objavili da su tamo na rođendanskoj proslavi, grupa se zabavljala na jednom od vrlo visokih tobogana po kojima je park poznat, a Madonna se kasnije našalila: "Ne mogu ovo više podnijeti! Plaćam da me zlostavljaju."

S obzirom na to da proslava traje već danima, još u subotu je Madonna objavila video iznenađenja koje je priredila svojoj kćeri. U videu Mercy ulazi u sobu i oduševljeno primjećuje iznenađenje - svoju spavaću sobu ispunjenu svjetlima i balonima. Uslijedili su zagrljaji i poljupci njezinih mlađih sestara, 9-godišnjih blizanki Stelle i Estere.

"Sretan rođendan, Chifundo Mercy James! Najljubaznija, najobazrivija, najčarobnija djevojka na planetu! Ne postoji nitko poput tebe", napisala je ponosna majka šestero djece.

Pročitajte više