Majka dvoje djece umrla dok je rađala dijete svojoj prijateljici

MICHELLE Reaves je već bila majka dvoje djece kada je donijela odluku da postane surogat majka. Nadala se da će tako pomoći svojoj prijateljici da i sama ostvari san o majčinstvu i osnuje vlastitu obitelj.

No nije ni slutila da će je njezin dobrotvorni čin koštati života.

Prvo surogat iskustvo je dobro prošlo, a onda se odvažila još jednom sve to proći i to za istu obitelj. Nažalost, porođaj se zakomplicirao. Rodila je zdravo dijete, ali ona je izgubila bitku za život te su njezino dvoje djece Gage i Monroe ostali bez majke, a njezin suprug Chris je preko noći postao udovac.

Šokiran situacijom u kojoj se ova obitelj našla, obiteljski prijatelj Jaime Herwehe odlučio je pokrenuti akciju prikupljanja novčane pomoći Chrisu i djeci.

"Želim pokrenuti ovu stranicu kako bih prikupio novac za pomoć djeci i Chrisu dok se svi nastoje prilagoditi novonastaloj situaciji, za pogrebne usluge ili bilo što drugo", napisao je Jaime te dodao da se ovakve situacije stalno događaju, ali nikada ne pomislite da se mogu dogoditi i vama.

U komentarima su se javile brojne žene koje su i same bile surogat majke, ali i obitelji koje su zahvaljujući surogat majkama dobile djecu. Svi oni slažu se da ih je ova priča šokirala te da ni u najgorim noćnim morama nisu pomišljali da bi se takva situacija mogla dogoditi i njima.

Pročitajte više