Majka malog influencera zabranila ostatku obitelji objavljivanje njegovih fotki

Foto: Instagram

JEDNOGODIŠNJI Ralphie Waplington prava je Instagram zvijezda. U odjeći i potrepštinama zaradio je 10 tisuća funti, odnosno više od 82 tisuće kuna. Mnogi brendovi angažirali su ga kao model za svoje proizvode koje mu zauzvrat poklanjaju.

Na Instagramu ima više od 14 tisuća pratitelja, a profil vodi njegova mama Stacey Woodhams. Objavljuje fotografije svog sina, njegovog ormara, namještaja i aktivnosti.

Woodhams je odlučna u namjeri da rodi drugo dijete jer tvrdi da je tržište veće za novorođenčad nego za stariju djecu.

U njenom “poslu” nisu je zaustavile ni prijeteće poruke koje prima, a za koje je uvjerena da ih šalju “ljubomorne mame” te upozorava druge roditelje da se ne pokušavaju okušati u tome ako nisu spremni nositi se s mržnjom na koju će naići.

Woodhams je čak zabranila članovima obitelji da objavljuju fotografije malenog Ralphieja jer obitelj zarađuje sponzoriranim objavama, odnosno mogu svaki tjedan imati druga kolica u zamjenu za jednu fotografiju.

28-godišnja mama svom je sinu napravila profil kad je imao samo tjedan dana da bi obitelj mogla vidjeti kako napreduje, a nije ni sanjala da će nakon mjesec dana imati više od tisuću pratitelja.

Tročlana obitelj uživa u besplatnim izletima u tematske parkove, popularnim razgledavanjima grada i otmjenim večerama u restoranima, a kažu kako bi na takve stvari inače morali izdvojiti cijelu plaću.

“Stvarno sam se trudila da ovo postignem i sve što radim je za Ralphieja i njegovu budućnost. Ako objavim fotografiju na kojoj trči u trenirci šmrkavog nosa i neuredne kose, to ne predstavlja brendove s kojima surađujemo. Znam da to zvuči grozno jer je dijete, ali od toga smo stvorili posao. To pokušavam objasniti ljudima”, kaže Woodhams koja smatra da se njen posao ne razlikuje od onog kada u 7 sati ujutro izlazite iz kuće i vraćate se navečer.

“Ja imam posao kroz koji se nagrađuje mog sina, a ja imam sreću cijeli dan provoditi s njim. Naša obitelj ne može bez odobrenja objavljivati njegove fotografije. I uvijek ću ga počešljati prije fotografiranja jer mu tako dajem dozu dostojanstva. Ne bih objavila ni svoju fotografiju na kojoj ne izgledam najbolje”, zaključuje.

Pročitajte više