Malce dolaze gledati tinejdžeri u odijelima, kina im zabranjuju ulaz i nameću pravila

Foto: TikTok

NEKOLIKO britanskih kina zabranilo je ulaz tinejdžerima odjevenim u odijela. Naime, ovaj trend je pokrenut dolaskom filma Malci 2: Kako je Gru postao Gru. Skupine mladih ljudi se elegantno odijevaju, kupuju banane (koje su omiljena hrana Malaca) i odlaze u kino gledati novi animirani film.

Trend naziva Gentleminions uzeo je maha i mladi dijele svoje snimke na TikToku. Jedan video prikazuje desetak tinejdžera odjevenih u odijela kako kupuju banane prije odlaska u kino, a broji oko četiri milijuna pregleda i pola milijuna lajkova.

@lyndon.c Despicable af 🍌 #fyp #minions #riseofgru #cineplex #gentleman ♬ original sound - billh

Međutim, kina je zasmetao trend, ali ne zbog odijela, čak niti zbog unošenja hrane koja nije kupljena u prostorima kina, nego zbog buntovnog ponašanja nekih skupina.

U nekim videozapisima na TikToku vide se mladi koji usred filma plješću, viču i ometaju druge koji gledaju crtić. Zato su neka kina nametnula pravila i počela odbijati ulaz onima koji ih ne poštuju.

"Zbog nekoliko incidenata u našim kinima morali smo ograničiti pristup posjetiteljima u nekim okolnostima", rekao je glasnogovornik kina Odeon.

@ig.jj_masarati8 Minions rise of alphas #gentleminions ♬ original sound - JJ

Kino Vue u Worcesteru izgubilo je 1300 funti nakon što je bilo prisiljeno vratiti novac posjetiteljima zbog "mladih koji viču i oponašaju Malce usred filma", izvijestio je Worcester News.

Ali Universal Pictures podržao je trend objavom na Twitteru: "Svima koji se pojavljuju u odijelima: vidimo vas i volimo vas."

 

Pročitajte više