Mama je došla u teretanu sa šestomjesečnom bebom, ljudi je osudili

Screenshot: Instagram

Jedna mama je na Instagramu podijelila video u kojem je prikazala da je otišla u teretanu sa svojom malom bebom. Dok je ona vježbala, beba je ležala nedaleko od nje na prekrivaču, a video je ubrzo postao viralan s više od 25 milijuna pregleda od objave. 

Na snimci se vidi mlada majka koja odrađuje svoju tjelovježbu, a njezina šestomjesečna beba leži na strunjači u teretani. Ono što je naljutilo i zabrinulo mnoge koji su pogledali video jest činjenica da se beba ne nalazi u sjedalici ili nekom drugom proizvodu koji bi osigurao bolju sigurnost djeteta.

U komentarima ispod viralnog videa javilo se nekoliko tisuća ljudi, a mnogi su odlučili iskazati svoje nezadovoljstvo odlukom ove majke.

"Nisi mogla samo uzeti autosjedalicu ili nosilicu? Ja nikad ne bih dovoljno vjerovala nekome da mi slučajno ne stane na dijete", "Ja nemam djecu, ali ovo mi izgleda kao luda ideja", "Ovo je takva ludost. Dovodiš dijete u opasnost", "Postoji puno vježbi koje možeš raditi kod kuće, a da ne dovodiš dijete u opasnost. Daj malo bolje razmisli", "Beba na podu teretane izgleda kao nesreća koja samo što se nije dogodila", "Razumijem da ne želiš prestati vježbati nakon što si rodila, ali ovo stvarno nije sigurno", neki su od komentara ispod videa.

No, nekim je komentatorima ova ideja bila simpatična i našalili su se da je i beba trebala odraditi jedan set vježbi, a ne samo ležati i promatrati što se događa oko nje. 

Pročitajte više