Mama je podijelila genijalan trik kako djeci zaokupiti pažnju dok ste u trgovini

Screenshot: TikTok

MAMA Tiffany Wright na svom je TikToku podijelila odličan trik kojim osigurava da njezina djeca ne stavljaju stvari u kolica dok su u trgovini.

U videu je snimila svoju kćer koju je pripremila za odlazak u trgovinu. Pokazala je plastični spremnik u koji je spremila flomastere, papire za crtanje i slično, čime će se njezino dijete zabavljati dok ona obavlja kupnju. 

"Uzmite spremnik poput ovoga i napunite ga papirima za bojanje, bojicama i flomasterima za jednostavnu zabavu u pokretu", rekla je Tiffany. Osim ovoga, koristi i poseban dodatak koji se može pričvrstiti na rukohvat kolica, u koji njezina kći može odlagati flomastere dok crta, bez potrebe za stalnim otvaranjem i zatvaranjem spremnika u kojem se sve nalazi.

Tiffany ističe da roditelji mogu djeci pripremiti ovo i za druge prigode. "To čini najlakšu aktivnost kada ste u čekaonicama, liječničkim ordinacijama i na kupovini", dodaje ona. 

@theallwrightlife This just changed the toddler game! #momlifehacks #toddlerhacks #toddleractivities #toddleractivityideas ♬ Always Been You - Quinn XCII

Ispod videa javili su se ljudi koji su napisali da im je ova ideja jednostavno genijalna. 

"Genijalno! Hvala na dijeljenju", "Ovo je tako pametno!", "Kakva promjena igre!", "Jako mi se sviđa ova ideja", "Jednostavno genijalno" - neki su od komentara ispod videa. 

Pročitajte više