Mama je uzela sve igračke i zamijenila ih običnim predmetima. Video izazvao raspravu

Screenshot: TikTok

MAMA Holly je odlučila vidjeti kako će njezina desetomjesečna djevojčica reagirati ako sve njezine igračke zamijeni običnim predmetima. 

Na svom TikTok profilu podijelila je video u kojem pokazuje što sve daje svom djetetu za igru. Među predmetima koje mu je ponudila su pseća posuda, plastične boce, ali i različita kuhinjska pomagala. Odlučila je napraviti ovaj eksperiment kako bi vidjela reakciju svoje kćeri koja se više nije igrala sa svojim igračkama. 

Na samom početku videa napisala je: "Zbog ovoga bih mogla izgledati kao loša mama, ali...", a onda snimila što je sve dala djetetu.

@holly_at_home_ #greenscreenvideo just trying something different 😂 #momtok #playpen #dramaticplay #experiment #tryingsomethingnew #momhumor #jokes #parentinghack ♬ original sound - holly | motherhood

Njezin je video ubrzo postao viralan, a komentari su bili poprilično različiti. 

"Kad si joj već dala opasne stvari, mogla si joj dati i kutiju s alatom", "Možeš joj čitati, pjevati ili igrati se s njom, a ne joj dati ovakve stvari", "Ona se samo želi igrati s tobom. Tvoja pažnja je sve što joj treba", neki su od komentara koji nisu bili pretjerano oduševljeni idejom i mislili su da se mama ipak trebala više sama igrati s bebom. 

No, bili su tu i komentari ljudi koji smatraju da je ovo super ideja i prilika za dijete da istražuje. 

"Ovo je genijalno! Nadam se da joj se svidjelo", "Ni mi svojem djetetu ne kupujemo previše igračaka. Ionako im je zabavnije sa svime osim s igračkama", "Djeca bi se ionako radije igrala s ovakvim predmetima. Igračke im brzo dosade", "Možeš joj probati dati i rolu wc papira, moji klinci to obožavaju", neki su od komentara. 

Pročitajte više