Mama ne želi da joj se djeca opterećuju domaćom zadaćom pa je piše umjesto njih

Foto: Pixabay

AMERIKANKA Lottie ima dvije kćeri školske dobi. Smatra da domaće zadaće djeci uzrokuju nepotreban stres pa ih piše umjesto svoje djece. Kako kaže, njezine kćeri sudjeluju u raznim aktivnostima nakon škole pa često doma dolaze iscrpljene.

"Ja radim domaću zadaću. Neću ih opterećivati matematičkim zadacima za koje nemaju vremena. Možda to nije u redu, ali želim im pomoći", rekla je.

Kao još jedan od razloga zbog kojeg piše domaće zadaće svoje djece navodi preteške zadatke.

"Mislim da neke stvari stvarno nisu primjerene njihovoj dobi", kaže i dodaje da, unatoč tome što djeci pomaže u školskim obavezama, želi ih odgojiti da budu poštena i snažna.

"Najveći cilj u životu mi je imati iskren odnos s djecom", poručila je.

@lottie..weaver I swear the list goes on and on 😂😂 #controversalparenting #momlife #momsofTikTok #viral #girlmom #girlmom #toddlermom #lifestyle #momtok #dayinmylife #momof3 #fyp #blondehair #hair ♬ original sound - ✨Lottie✨

I dok se dio roditelja složio s njom da je školsko gradivo preteško i da djeci treba pomoći, neki smatraju da time potiče lijenost kod djece.

"Obavljati posao za svoje dijete neće mu dugoročno pomoći", "Djeca koja su uspješna pišu svoje zadaće. Roditelji se moraju truditi i raditi s djecom", "Moj sin nije radio domaću zadaću u osnovnoj školi i sada se u srednjoj školi jako muči s time. Mislim da to nije dobro", komentirali su.

 

Pročitajte više