Mama odbija ostati i gledati svoje dijete na zabavama: "Moje vrijeme je dragocjeno"

Screenshot: TikTok

DJEČJE rođendanske zabave nisu uvijek zanimljive, ali su dio roditeljstva. Međutim, jedna mama na TikToku je odlučila priznati da odbija ostati i nadgledati svoje dijete na proslavama druge djece. 

"Naljutila sam neke mame kad sam rekla da neću ostati na rođendanu njihove djece. Već to što imaju rođendan mi predstavlja veliku neugodnost", rekla je pa nabrojala zbog čega ne voli proslave.

"Kupnja darova, vožnja djeteta na rođendan i s rođendana i tako dalje. Moje vrijeme je dragocjeno. I onda, ako već organizirate proslavu i pozivate hrpu djece koja će trčkarati uokolo, vi ih trebate i nadgledati jer vam je cilj da se vaše dijete dobro zabavi. Ja ne trebam gledati kako se moje dijete zabavlja i ne trebam razgovarati s hrpom roditelja", dodala je.

@jaii.bee Hard pass #momsoftiktok #birthday #adhd #neurodivergent #pass ♬ original sound - JB

Njezin stav podijelio je roditelje. Jedni smatraju da je potpuno u pravu, drugi žele da im drugi roditelji rade društvo.

"Ja sam mama koja neće poslati svoje dijete na rođendansku zabavu ako ja ne mogu ostati. Ali nemam ista očekivanja od drugih roditelja", poručila je jedna mama.

"Za mene to ovisi o dobi djece, o tome gdje je zabava i koliko se dobro poznajem s roditeljima", ističe druga.

"Bilo bi mi draže kad bi mame otišle. Ne želim zabavljati i djecu i roditelje", tvrdi treća.

Pročitajte više