Mama oduševila automatskim odgovorom na e-mailove, pišu ih i druge zaposlene majke

Foto: LinkedIn

RODITELJI još uvijek žongliraju obiteljskim i poslovnim obvezama. U vrijeme pandemije teže im je nego ikad prije, a zato je i automatski odgovor na e-mailove jedne zaposlene mame postao viralan.

Mary Beth Ferrante, partnerica u savjetodavnoj tvrtki WRK/260, objavila je svoj odgovor na mreži LinkedIn.

"Bok, unaprijed hvala na strpljenju. Pandemija nastavlja ometati našu brigu o djeci i školi. Moj suprug i ja pokušavamo se usredotočiti na posao, a drugi dio vremena smo fokusirani na brigu o djeci (što uključuje odvođenje na testiranja, otkazana čuvanja i skupljanje ranije iz škole zbog curenja nosa i moguće izloženosti virusu. A do sada su prošla samo tri radna dana u 2022.) Stoga biste moj odgovor na svoj e-mail mogli pričekati neko vrijeme", napisala je. 

"Ako i sami žonglirate sa svim time, budite blagi prema sebi. Dajte prioritet onome što je najvažnije osobno i profesionalno. Zatražite podršku, produljenje rokova i empatiju. Pokušajte postaviti vlastiti automatski odgovor kako biste podsjetili druge da još uvijek radimo u uvjetima pandemije, a žongliranje brigom o djeci i radom je već dovoljno teško i u najboljim vremenima. Mary Beth", zaključila je i zaradila brojne pohvale na račun svoje ideje.

Štoviše, njezina objava potaknula je mnoge majke da i same postave automatske odgovore na službene e-mailove pa ih sada dijele na društvenim mrežama.

Pročitajte više