Mama otkrila u čemu kupa kćer pa je napali da je to "glupo i nehigijenski"

Foto: Instagram

MAMA Mel Watts iz Australije pronašla je "lijek" za ekceme s kojima se njena kći bori od rođenja. Blogerica je na Instagramu otkrila da trogodišnjakinju kupa u izdojenom mlijeku i da je zbog toga njena koža glatka.

Naime, djevojčici su se ekcemi pojavili kad je imala tri mjeseca. Mel je posjetila brojne liječnike, mijenjala kćeri prehranu i isprobala brojne kreme, a onda je poslušala savjet prijateljice i odlučila pokušati riješiti problem majčinim mlijekom.

“Mlijeko nije moje, ali već imam dobavljača”, napisala je ova mama četvero djece i zbog toga se suočila s brojnim kritikama na vlastiti račun.

“Vrlo glupo i nehigijenski”, jedan je od komentara kraj fotografije djevojčice koja se kupa u kadici, što je dodatno razjarilo njene pratitelje.

“Ovo je potpuno neprimjereno. Žao mi je tvog djeteta koje je, bez pristanka, izloženo potpunim strancima na internetu. Bolesno i uvrnuto”, drugi je komentar.

Bilo je i onih koji su joj poručili da bi to mlijeko trebalo donirati gladnim ili bolesnim bebama.

Ipak, mnogi su se složili da je majčino mlijeko "lijek" i poručili da se s pravom naziva tekućim zlatom.

“Ja njime mažem svaku ogrebotinu i porezotinu, koristim ga i za pelenski osip ili dodam poskrivećki u doručak ako mi je dijete bolesno”, napisala je jedna mama.

Joy Evans iz Škotske od vlastitog mlijeka radi sapun kojim, tvrdi, također liječi ekceme na koži sina, dok je Chantelle Clarke pokazala koliko joj je izdojeno mlijeko pomoglo ublažiti strije na trbuhu.

Pročitajte više