Mama podijelila genijalan trik zahvaljujući kojem je njezin sin zavolio prati zube

Foto: Shutterstock

JEDNA mama postala je viralni hit na Redditu nakon što je podijelila genijalan način zahvaljujući kojem je, kako kaže, napokon uspjela ''prevariti'' svog mlađeg sina da počne prati zube. Naime, ponekad roditelji stvarno moraju biti kreativni kako bi njihova djeca napravila zadatke koje trebaju, ali im se ne da. Za ono što većini djece, ali i roditelja, stvara problem, ova dosjetljiva mama smislila je najpraktičnije rješenje koje uključuje poruku Zubić vile svom sedmogodišnjem sinu.

Svoju ''zlobnu'' poruku odlučila je podijeliti na Redditu i na početku izazvala bijes drugih roditelja sve dok nisu otkrili pozadinu njezine priče. U njezinoj genijalnoj objavi bila je fotografija zuba koji je njezin sin ostavio Zubić vili, ali umjesto poklona, dočekao ga je hladan tuš.

Pored ostavljenog zuba nalazila se i poruka na kojoj je pisalo: ''Samo zdravi zubi dobivaju novac. Žao mi je što nisam mogla uzeti tvoj zub, ali pokvaren je. Molim te da ubuduće temeljitije četkaš svoje zube.''

Njezin dosjetljiv pristup potaknut je ogorčenjem jer se već godinama, kako kaže, bori s lošim higijenskim navikama mlađeg sina. Osim što ne voli prati zube, noću često gricka nezdravu hranu zbog čega ima probleme s kvarenjem zuba. Fore sa Zubić vilom sjetila se sasvim slučajno, a kaže da je njezin pokušaj upalio.

''Moj sin počeo je bez problema prati zube, i to isključivo zahvaljujući upravo ovoj poruci'', napisala je u komentaru i dodala kako je podijelila svoju priču da inspirira druge roditelje koji prolaze kroz slične probleme, nadajući se da bi ih to moglo i utješiti, ali i dati im ideju kako svoju djecu ''natjerati'' na stvaranje zdravijih navika.

Pročitajte više