Mama pokazala kako izgleda trbuh pet tjedana nakon carskog reza

ELISABETH Landra postala je viralna senzacija zbog svojih objava u kojima je s trbuhom do zuba radila stoj na rukama. Ova bodybuilderica bila je aktivna do kraja trudnoće. Na Instagramu je objavljivala snimke na kojima izvodi vježbe o kojima ni mnoge žene koje nisu u drugom stanju ne bi ni razmišljale.

Landra je 13. studenog prošle godine carskim rezom rodila dječaka Riggina Harveyja Hofera. Rekla je da nije mislila da će roditi carskim rezom, ali liječnici su joj ga savjetovali jer porođaj nije protjecao kako su očekivali.

"Bila sam otvorena 4 centimetra i nije bilo pomaka. Imala sam trudove više od 24 sata prije nego što su liječnici odlučili da je carski rez najbolji izbor. Beba je počela pokazivati stres, a ja sam bila iscrpljena", napisala je nakon što je rodila.

Vrlo brzo se vratila tjelovježbi, a nedavno je pokazala kako je izgledao njezin trbuh tri dana nakon što je rodila, kao i 34 dana nakon carskog reza.

"Pijem puno vode i uvijek je bočica vode kraj mene. Jedem zdrave međuobroke i hranjive glavne obroke. Puno odmaram i to je najbolje što si kao novopečena mama možete pružiti. I na kraju, trudim se svaki dan napraviti nešto za sebe - prošetati, otuširati se, sjesti i uživati u šalici čaja ili kave. Zaslužujemo to i trebamo to", poručila je.

Iako mnogi misle da u drugom stanju ne treba raditi ništa tjelesno zahtjevno, pa tako ni vježbati, ako ste u formi i to inače radite, sve dok je trudnoća uredna i imate zeleno svjetlo svog liječnika, to je zdravo.

Pročitajte više