Mama pokazala trbuh tri tjedna nakon porođaja: Ovako to u stvarnosti izgleda

MAMA dvoje djece Kristan Sullivan na Instagram profilu je podijelila fotografije svog trbuha snimljene tri dana prije i tri tjedna nakon porođaja kako bi upozorila ostale mame kako ne trebaju imati nerealna očekivanja. Naime, na društvenim mrežama često možemo vidjeti žene s ravnim trbuhom samo nekoliko dana nakon što su rodile. Iako je to itekako moguće, ova mama tvrdi da su te mame ipak u manjini.

''Dugo sam razmišljala hoću li objaviti ove fotografije ili ne. No nedavno su mi se mame obratile oko nekih stvari koje sam podijelila, pa evo... Lijeva fotografija je nastala tri dana prije nego što sam rodila svoje drugo dijete, dok je desna slika nastala tri tjedna nakon poroda. Dijelim ovo kako bih pokazala da nije važno jeste li mršave, hranite li se pravilno i jeste li vježbale tijekom trudnoće, ponekad vaše tijelo raste na takav način da vam jednostavno ne dopušta da se potpuno oporavite u tri tjedna'', napisala je Sullivan.

''Čini mi se da stalno nailazim na fotografije novih mama koje pokazuju svoja nevjerojatna tijela nakon poroda. Super za njih, ali želim da znate kako to nije realno! Iako ću tek kada prođe šest tjedana znati sigurno, već sada imam osjećaj da imam dijastazu. Ako je to slučaj, spremna sam otići na fizikalnu terapiju koja će mi pomoći u oporavku. Za dodatnu potporu nosila sam i steznik. Ali u međuvremenu dajem tijelu priliku da diše. Jeste li vidjeli koliki mi je bio trbuh? Neću žuriti s tim da ga vratim na staro. I to će doći s vremenom'', dodala je.

Pročitajte više