Mama pomogla kćeri obrijati dlačice s lica, ljudi je podržavaju

PUBERTET je izazovno životno razdoblje u kojem dolazi do mnogo promjena kod djevojčica, a jedna od njih uključuje i pojavu dlačica na neželjenim mjestima. Upravo je jedna mama postala hit na društvenim mrežama nakon što je objavila video na TikTok profilu pod nazivom @queencitytrends, u kojem pomaže svojoj kćeri obrijati dlačice na licu.

@queencitytrends I tried doing this myself secretly at her age since I wasn’t allowed to do this until HS and it didnt end well 😭🤷🏾‍♀️ #momlife #momtok #browngirl #browntiktok #momsover30 #momanddaughter #momanddaughters ♬ Just A Girl - No Doubt

Mama Vidya objasnila je da njoj nije bilo dozvoljeno obrijati dlačice kada je bila u godinama u kojima je njena kći sad iako je roditelje nekoliko puta pitala za dopuštenje. Kako ne bi napravila istu pogrešku, svojoj je kćeri tinejdžerici u tome bez imalo razmišljanja odlučila pomoći.

''Mame, ako vas vaše tinejdžerice zamole da im pomognete ukloniti dlačice s lica, molim vas, napravite to'', napisala je u opisu snimke koja je u kratkom vremenu postala viralna i u samo nekoliko dana ima gotovo 20 milijuna pregleda. Uz sreću na licu njezine kćeri, oduševljeni su bili i pratitelji.

''Mene su kao malu često maltretirali jer sam imala dlačice na licu, a moji roditelji nisu dozvoljavali da ih uklonim. Divna si mama, drago mi je što tvoja kći neće imati takvih problema zahvaljujući tebi'', jedan je od mnogih komentara podrške.

Pročitajte više