Mama priznala da mrzi samohrano majčinstvo: Osjećam krivnju i nemam društveni život

MAJKA koja se na TikToku predstavlja kao Lala objavila je video u kojem je odlučila progovoriti o tome koliko mrzi biti samohrana majka. Kako je objasnila, jako voli svoju kćer, ali istovremeno mrzi samohrano majčinstvo, donosi The Sun.

''Iako je ovo tabu tema, progovorit ću o tome jer jednostavno moram, znam da mnoge majke osjećaju ovo što osjećam i ja. Obožavam svoju kćer, danas sam bolja osoba zbog nje, ona jede prije mene, dobije novu odjeću prije mene, ide u odličan vrtić i nema ničega na ovom svijetu što ne bih uradila za nju. Međutim, prezirem činjenicu što sam samohrana majka'', objasnila je u videu pa progovorila o razlozima zbog kojih se osjeća loše kao samohrana mama.

@lalanguyyen Why I hate being a single mom ! #singlemom #momsoftiktok #fypシ ♬ original sound - LALA 🤍

''Često moram biti borbena i preuzeti i ulogu oca, ne samo majke. Ne mogu prestati osjećati krivnju zbog toga što moja kći ne odrasta u kući s oba roditelja. Svugdje oko nas viđam sretnu djecu koja imaju mamu i tatu, imam osjećaj da je ona uskraćena za sve to i stalno se pitam bi li bila sretnija da kod kuće ima i tatu. To ne znači da se želim pomiriti s njezinim ocem, ali teško mi je. Dani mi prebrzo prolaze, pod stresom sam, nemam nimalo vremena za sebe, nemam društveni život, a to je sve samo zato što sam samohrani roditelj'', dodala je.

Njezin video u kratkom je vremenu postao viralan, a u komentarima joj se javilo mnogo samohranih majki koje razmišljaju na isti način.

''Upravo si točno objasnila kako se i ja sama osjećam. Najviše mi smeta biti samohrana majka jer, što god da nije u redu s djetetom, za sve sam ja kriva, a kada i izdvojim vrijeme samo za sebe, osjećam ogromnu krivnju zbog toga'', samo je jedan od komentara.

Pročitajte više