Mama se užasnula kad je na stranici za odrasle pronašla fotografije kćeri

Foto: Pexels

AMANDI Morgan umalo je pozlilo kad je tri retuširane fotografije svoje kćeri, tada stare samo šest mjeseci, pronašla na ruskoj web stranici. Prijavila je sve Instagramu, ali nisu uklonjene.

Naime, čini se da je netko ukrao fotografije njene kćeri koje je objavila na Instagramu i objavio ih na stranici koja ima tisuće korisnika iz cijelog svijeta.

"Drugi roditelji su mi javili da su na internetu fotografije moje kćeri i pomislila sam zašto ne bi trebale biti. Usrećuju me i volim se prisjećati uspomena. Nevino su kolale stranicama za bebe, a onda su završile u krivim rukama. Nekontrolirano sam plakala 45 minuta kad sam shvatila što je netko učinio", izjavila je ova majka. 

Kako kaže, partner ju je pokušavao umiriti.

"Na toj stranici su tri fotografije moje kćeri, našminkane, a ja to ne bih nikad napravila. Promijenili su joj boju očiju, dodali trepavice i ruž na usne. Komentari su bili blagi naspram onoga što se tamo može pronaći. Počela sam povraćati i nisam normalno spavala otkad se to dogodilo", dodaje, a prenose mediji.

Amanda je napravila lažni profil na spornoj stranici za odrasle i prestravila se sadržajem koji je pronašla.

"Tamo su stotine fotografija djece. Puno je korisnika, nekima je čak i nadimak "baby abuser" (engl. zlostavljač djece). Nikad nisam tako nešto vidjela. Zlo mi je i žao te djece", priča Amanda.

Odlučila je javno progovoriti o ovome kako bi upozorila druge roditelje.

"Nikome neće pomoći ako to prešutim. Moram osvijestiti ljude da takve stranice postoje. Moji profili na društvenim mrežama otada nisu javni. Ima fotografija djece koja se kupaju, bolje je da ih zadržite za sebe jer ne znate gdje će završiti", upozorila je.

Policija Merseyside, navodi Daily Star, potvrdila je da "istražuju slučaj prijave fotografija dvogodišnjeg djeteta koje su objavljene na jednoj web stranici bez pristanka".

Pročitajte više