Mama tvrdi da je njeno mlijeko promijenilo boju nakon što je cijepila dijete

Foto: Facebook

MAMA Jody Fisher već je shvatila da je ljudsko tijelo nevjerojatno, ali sada je za to dobila novi dokaz. Naime, nakon što je cijepila dijete, njeno mlijeko je promijenilo boju, a to je potkrijepila fotografijom koju je objavila.

Naime, njena kćerkica Nancy primila je obvezno cjepivo protiv ospica koje se daje djeci nakon navršenih 12 mjeseci, a dva dana kasnije mama se izdojila i uočila da je mlijeko plave boje.

“Plavo je zbog antitijela koje proizvodi moje tijelo jer misli da boluje od onoga protiv čega je cijepljena. Kad jede, njena slina šalje mom tijelu signale da proizvodi više mlijeka sa specifičnim antitijelima”, napisala je na Facebooku uz fotografiju dvije bočice mlijeka. 

Iako je ovo i njoj prilično nevjerojatno, kako kaže, to je razlog zbog kojeg doji već 13 mjeseci.

“Dijete ne može dobiti sve nutrijente iz adaptiranog ili kravljeg mlijeka”, dodala je i upozorila da to ne znači da posramljuje žene koje hranu djecu mlijekom u prahu.

“Takvim mlijekom sam hranila prvo dijete, a dojenje i dohranu kombinirala sam s drugim i trećim”, pojasnila je. 

Neke majke također su komentirale da su uočile promjenu u boji vlastitog mlijeka nakon što su njihova djeca bila bolesna. 

Znanstvenici nisu sigurni zbog čega dolazi do promjene boje majčinog mlijeka, ali većina je uvjerena da je u pravilu razlog za to prehrana majke, a ne antitijela. 

Pročitajte više