Mami je dosta ponižavanja sina na sportskim natjecanjima

Foto: Instagram

DOK neki ljudi nikada neće zaboraviti gomilu koja ih je u djetinjstvu bodrila na školskim sportskim natjecanjima dok bi prelazili ciljnu ravninu, neki nikada neće zaboraviti trenutak poniženja koji im je priredila ista ta gomila jer su se spotaknuli ili jednostavno nisu mogli pratiti drugu djecu. 

Jedna je mama svojom objavom na portalu Mumsnet odlučila upozoriti na sportska natjecanja i neugodnosti koje se u sklopu njih događaju djeci, a do kojih, kako ona smatra, uopće ne bi smjelo dolaziti.

"Moj je sin najsporiji, najmlađi i najmanji u razredu. Morao je sudjelovati na svim sportskim natjecanjima i uvijek bi bio posljednji. To je nešto što se inače događa pred tristo ljudi. Jednom je bio baš jako rastresen, ponižen i uzrujan, što se vidjelo i po njegovom ponašanju zbog čega ga ukorila i ravnateljica škole. Zašto se djeci rade takve stvari?" pitala se ova mama koja je zbog nastale situacije bila jako bijesna.

Iako je većina roditelja stala na njenu stranu, neki od njih pokušali su joj ukazati kako i nije sve tako crno.

"I ja sam kao dječak bio loš sportaš. Uvijek sam u svemu bio posljednji. No iskreno, naučiti izgubiti nešto je jako dragocjeno. Pronaći će on već nešto u čemu će zasjati", poručio joj je jedan od roditelja.

"Djeca moraju naučiti izgubiti, ne mogu biti najbolja u svemu. No slažem se, teško je kada je riječ o vlastitom djetetu", dodao je drugi. 

 

Pročitajte više