Manekenka Chrissy Teigen pojela je posteljicu nakon drugog porođaja

Foto: Instagram

CHRISSY Teigen nikad se nije sramila otkriti manje ugodne detalje o trudnoći, porođaju i majčinstvu. Sada je priznala da je postporođajnu depresiju prevenirala vrlo nekonvencionalnom metodom.

Nakon rođenja sina Milesa pojela je posteljicu i vjeruje da se zbog toga cijelo vrijeme osjeća sretnom.

Voditeljica Rita Braver je ostala pomalo iznenađena tom izjavom i izrazila skeptičnost na što se Teigen nasmijala i odgovorila: “Stvarno? To nije normalno? Ja živim u Los Angelesu gdje to nije neuobičajeno. Peku je na roštilju. Možeš poslije probati komadić moje.”

Manekenka ima oko 30 milijuna pratitelja na Twitteru i Instagramu.

“Smatram ih prijateljima. Zaslužuju znati istinu. Ne znam, je li to čudno”, upitala je voditeljicu.

Chrissy Teigen i pjevač John Legen roditelji su i dvogodišnje kćeri Lune. Samo deset mjeseci nakon što je rodila djevojčicu pozirala je u kupaćem kostimu, a sada kaže da joj to više nije prioritet.

“Radije sam sretna i uživam jesti ono što volim, ali želim i dalje biti zdrava, Jednostavno me nije više briga kako izgledam u kupaćem kostimu”, pojasnila je.

Poslije prvog porođaja borila se s postporođajnom depresijom. To razdoblje opisala je mračnim i ludim.

“Imate dobre i loše dane. Kad pomislite da se stvarno loše osjećate, ponovno postajete bolje. Iskreno, nadam se da će vas to umiriti ako prolazite kroz sličnu situaciju”, poručila je Teigen koja je od postporođajne depresije strahovala nakon drugog porođaja u svibnju ove godine.

“Rodite, tužni ste, gubite endorfine i to je tako. Voljela bih da su ljudi oko mene više govorili o tome”, priznala je manekenka.

Pročitajte više