Slavna plus-size manekenka iznenadila objavivši fotografije porođaja kod kuće

BRITANSKA plus-size manekenka Iskra Lawrence krajem travnja je rodila prvo dijete. 

"Ja i tata Philip Payne uzimamo vrijeme za uživanje u našoj tročlanoj obitelji i kad budem spremna podijelit ću s vama više detalja o svom kućnom porođaju i ovom malenom biću koje neizmjerno volimo", napisala je tada na društvenim mrežama.

Dva mjeseca nakon porođaja odlučila je podijeliti intimne fotografije i iskustvo kroz koje je prošla. 

Kako kaže, majčinstvo je "najčarobniji, ali i najteži posao na svijetu", a porođaj naziva "najboljim danom u životu i najvećim postignućem".

"Nisam bila sigurna koliko bih željela podijeliti, a zapravo nisam bila ni svjesna koliko je snimaka i fotografija moja obitelj dobila dok sam bila zauzeta tiskanjem, uzbuđena što ću upoznati bebu i usred najintenzivnije boli u svom životu", napisala je na početku objave slavna plus-size manekenka.

Ipak, nakon što je pročitala brojne poruke obožavatelja u kojima je mnoge zanimalo upravo iskustvo porođaja kod kuće i to usred pandemije covida-19, željela im je pomoći. Osim fotografija koje je objavila na Instagramu, zajedno s partnerom Philipom Payneom je snimila i video u kojem su govorili o svom iskustvu. Osim toga, objavili su i fotografije posteljice te istaknuli kako je, za razliku od nekih, nisu pojeli, ali su je posadili u svom vrtu i to ispod dva stabla koja će simbolizirati rođenje njihovog djeteta.

 

Pročitajte više