Marijana Mikulić okitila bor s djecom pa poručila: Ništa mi neće ovi dan pokvarit

Foto: Instagram

IAKO se bor tradicionalno kiti na Badnjak, mnoge obitelji su to već učinile. Ova aktivnost za cijelu obitelj nerijetko se pretvori u pravi izazov, a ništa drugačije nije u domu glumice Marijane Mikulić.

Božićno drvce okitila je sa suprugom Josipom i njihovom trojicom sinova - Jakovom, Ivanom i Andrijom.

"Naravno da smo Jakova jedva odlijepili od kuglica, ova dva se posvađali tko ove godine stavlja zvijezdu, pa smo ih pustili da se zajedno popnu na klavir pod cijenu da pukne. Samo da ušute", napisala je uz fotografije na kojoj obitelj stavlja kuglice na bor.

"Najmlađi sad spava, s ova dva vodimo rat da legnu, ali pogled na bor i piće u ruci održavaju dobro raspoloženje, ništa mi neće ovi dan pokvarit", zaključila je svoju objavu.

Dane uoči blagdana iskoristila je za još jednu aktivnost pa su tako napravili hrpu božićnih kolača, kao i kućicu od medenjaka.

"Tijesto smo radili po receptu za medenjake, ukras od bjelanjka i šećera u prahu, a Andrija je bio zadužen za ukrašavanje. Zato je na kućici kila dekoracija. Jedino je bio pothvat zalijepiti kućicu, sve ostalo ide brzo, djeca se dosta zabave, a jako je ukusno", kaže Mikulić.

"Preporučujem mamama ovih dana kad su djeca po cijele dane doma i želite ne previše zahtjevnu zabavu, bez ekrana", savjetuje.

Pročitajte više