Meghan Markle i princ Harry opet prekršili kraljevsku tradiciju

Foto: EPA-EFE

NAKON što su prošlog mjeseca postali roditelji malenog Archieja, Meghan Markle i princ Harry navodno su zaposlili dadilju koja bi im trebala pomoći u odgoju sina. 

Kako prenosi Harper's Bazaar, o dadilji se vrlo malo zna. Jedino što je potvrđeno je da se radi o ženi iz Velike Britanije koja ne živi s vojvodom i vojvotkinjom Sussex u njihovoj palači u Frogmore Cottageu.

Ne imati dadilju koja bi s njima dijelila njihov životni prostor samo je još jedan od načina na koji su Meghan i Harry odlučili prekršiti kraljevsku tradiciju. 

Prošlog je mjeseca Charles Rae, stručnjak za kraljevsku obitelj, za InStyle izjavio da kraljevske dadilje obično žive s obiteljima kojima pomažu. Primjerice, dadilja princa Georgea, Maria Teresa Turrion Borrallo, živi u palači Kensington s princem Williamom i Kate Middleton.

"Borrallo živi s njima i postala je važan dio njihove obitelji. Sve kraljevske obitelji žive s dadiljama", rekao je Rae.

No očito ne i ona malenog Archieja, za koju se pretpostavlja da dolazi s Norland Collegea, prestižnog fakulteta za dadilje koji jamči posao u najvažnijim obiteljima diljem svijeta.

 

 

Pročitajte više