Meghan Markle i princ Harry već dobivaju darove za nerođenu bebu

Foto: EPA-EFE

SAMO nekoliko sati nakon što su objavili trudnoću, Meghan Markle i princ Harry već su počeli primati darove za bebu.

Kensingtonska palača objavila je da vojvotkinja i vojvoda čekaju prvo dijete samo nekoliko trenutaka prije nego što su se prvi put pojavili skupa u javnosti u sklopu kraljevske turneje.

Budući roditelji trenutno su u Australiji, gdje su prisustvovali prijemu kod Petera Cosgrovea, australskog guvernera, i njegove supruge Lady Lynne Cosgrove. Upravo su im oni uručili prve darove za bebu koja bi se trebala roditi tek na proljeće.

Kada je guverner Meghan Markle uručio plišanu igračku u obliku klokana, ona je zahvalila riječima: “To je tako slatko, ovo je naš prvi poklon za bebu!”

Princ Harry se nagnuo kako bi bolje pogledao igračku, a nakon toga mu je guverner uručio i par slavnih australskih čizmica za bebu.

Harry i Meghan kasnije su posjetili i zoološki vrt Taronga, gdje su upoznali koalu imena Rubi. Razgledali su i zgradu opere u Sydneyju. 

Svi se nadaju da ova turneja neće preteško pasti budućoj mami Meghan Markle koja je trudna 12 tjedana. Tijekom posjeta Australiji, Fijiju, Tongi i Novom Zelandu, imaju organizirano čak 70 pojavljivanja.

Pročitajte više