Meghan Markle je postala žrtva "mom-shaminga", upozorava PR stručnjak

MEGHAN MARKLE postala je žrtva drugih mama koje je posramljuju i Buckinghamska palača mora poraditi na tome, smatra PR stručnjak Tom Bourlet.

"Otkako je rodila, Meghan prolazi kroz neke doista nepotrebne situacije. Izgleda da mnogi rade protiv nje, posebno na Twitteru. Svaki njen potez se ismijava i smatra kršenjem tradicije", tvrdi Bourlet.

Meghan Markle i princ Harry postali su roditelji dječaka Archieja Harrisona Mountbatten-Windsora 6. svibnja, a kad su se dva mjeseca kasnije pojavili s njim u javnosti, vojvotkinja od Sussexa je kritizirana zbog načina na koji sina drži u rukama.

"Iako vjerojatno postoji dadilja u blizini, lijepo je vidjeti da se brine o svom djetetu i otkriva majčinsku stranu. Glupo je i seksistički tražiti od žene da se doima sretnom s djetetom u rukama, ali iz marketinškog kuta, to je dobra slika za javnost", dodao je.

Dijete je, prema mišljenju "zabrinutih" majki, u naručju Meghan Markle izgledalo kao da će joj ispasti pa su internet nakon objave fotografija s humanitarnog polo meča zasule negativnim komentarima.

"Meghan ne zna nositi vlastito dijete. Kakva sramota", napisala je jedna pratiteljica u tipičnom slučaju "mom-shaminga" s kakvim se zvijezde svakodnevno suočavaju na društvenim mrežama.

Još neke zvijezde koje se redovito posramljuju zbog metoda odgoja su pjevačice Pink i Jessica Simpson te sestre Kardashian.

Pročitajte više